Розділ Спорт

Спортивно-масові заходи з нагоди Дня міста

Автор Олександр Мельник 30 вересня 2014, 18:08
З нагоди Дня міста Шепетівки Хмельницьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Шепетівського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту у нашому місті на площі біля міськвиконкому проводилися змагання зі стрітболу, гри «Юка» та дартсу.
У змаганннях зі стрітболу взяли участь команди юнаків 7-9 класів: НВК №1, ДЮСШ, НВК№3, ЗОШ№1, ЗОШ№3, СЗОШ№2 та школи інтернату. Загалом сім команд. Команди були поділені на дві підгрупи. За результатами продемонстрованими в підгрупах, команди-переможці боролися за найвищі нагороди, а команди, що посіли другі місця, змагалися за бронзу турніру. В підсумку третє місце посіла команда ЗОШ№3, яка у своєму стиковому матчі обіграла команду ЗОШ№1. В напруженому фінальному матчі сильнішою виявилася команда ДЮСШ. Друге місце посіла команда НВК№3.

Поряд зі стрітболом проводилися змагання з гри «Юка». Спортивна гра «Юка» — це круговий майданчик довжиною 30м. Всередині майданчика намальоване коло, де встановлюється юка (кегля). Основна мета цієї гри — збити юку, яка знаходиться в середині майданчика, іншими словами – це і є гол. У спортивних змаганнях з гри "Юка" взяло участь 12 команд юнаків 10-12 років: «Вінер», «Сталь», «Олімп», «Спартак», «Орли», «Штурм», «Нащадки УПА», «Україна єдина», «Бомба», «Вовки», «Україна», «Леви». Взагалі у «Юку» можуть грати діти від 3–5 років, підлітки, дорослі та люди похилого віку, спортсмени з різними фізичними вадами. Команди складаються з двох чоловік. Матч між командами триває 7 хвилин. Змагання проводилися за кубковою системою. В підсумку у веселій та напруженій боротьбі перемогу святкувала команда "Штурм" (Замурняк Руслан, Євсюков Владислав), ІІ місце посіла команда "Вовки" (Никончук Денис, Городніченко Олександр), ІІІ місце виборола команда "Олімп" (Гетманчук Владислав, Безкоровайний Максим).

Також, усі бажаючі могли позмагатися у влучності попадання в ціль у такій чудовій грі як дартс. У змаганнях з дартсу серед юнаків І місце посів Грішин Євгеній, ІІ місце виборов Шамасурян Алєкс, ІІІ місце за Літвіном Олегом. Серед дівчат І місце виборола Турінська Іванка, ІІ місце посіла Войнаровська Олеся, ІІІ місце за Жуковою Діаною. Всього у змагані з дартсу взяло участь 48 дітей.

Обласним Центром усі призери змагань були нагороджені грамотами, баскетбольними та футбольними м’ячами, спортивною атрибутикою.

Також, спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводиться відкритий чемпіонат міста з футболу серед чоловіків, присвячений Дню міста. У турнірі приймать участь шість команд: «Локомотив», «Вимпел», «Ірбіс», «Пансіон», «Цукровик» та «Славутич». Ігри проводяться на стадіоні «Локомотив» по середам та четвергам. Початок матчів о 17.30 год. Запрошуємо усіх бажаючих повболівати за своїх улюбленців.
0
репостів
0
репостів