Розділ Спорт

У Шепетівці стартувала Дитячо-юнацька футбольної ліга Хмельницької області U-15

Вчора, 26 вересня 2024 року у місті Шепетівка на стадіоні "Локомотив" відбулася гра першого туру Дитячо-юнацької футбольної ліги Хмельницької області U-15. Команда Шепетівської КДЮСШ приймала команду Епіцентр-ДЮСШ Дунаївці.

Вже у першому таймі Шепетівська КДЮСШ відкрила рахунок, забитим голом відзначився Антощук Олександр на перерву команди пішли з рахунком 1:0.

Другий тайм був багатшим на події вже на початку господарі подвоїли перевагу,забитим голом відзначився Тихонюк Артем, далі рахунок у грі довів до розгромного Вакалюк Максим, відзначившись хет-риком, а на 73 хвилині записав до свого активу четвертий м'яч. Отже, фінальний рахунок матчу 6:0 на користь Шепетівської КДЮСШ.

Вітаємо тренерів-викладачів з футболу з початком нового сезону та бажаємо подальших перемог!

Фінансування команди здійснюється за рахунок «Програми розвитку фізичної культури та спорту в Шепетівській міській територіальній громаді 2021-2025 р.».ДЮФЛ Хмельницької області – 2024/2025.

У четвертий ігровий день дитячо-юнацької футбольної ліги Хмельницької області відбулось шість поєдинків у різних вікових категоріях.

Останнє редагування 27 вересня 2024, 13:51

Відео

0
репостів
0
репостів