Розділ Спорт

На Шепетівщині забіг із перешкодами об’єднав 36 команд з усієї України

Автор 26 серпня 2024, 17:26

Понад 84 тис. грн на підтримку ЗСУ зібрав благодійний захід ATOM RACE 2024, організований філією «ВП ХАЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» у День Незалежності України. Про це повідомили на сторінці ХАЕС.

Забіг із перешкодами, головною метою якого є збір коштів для закупівлі захисникам важливого обладнання та засобів, об’єднав учасників з різних міст України. 36 команд, кожна з яких налічувала три учасники, стартували що п’ять хвилин, щоб подолати дистанцію довжиною близько шести кілометрів. На трейловій трасі розмістили 21 перешкоду, де учасники виконували завдання на ⏱швидкість, 💪витривалість та 🤝командну роботу.

  • 🏆Найшвидшою стала команда нетішинців під назвою «Ррип».
  • 🥈Другий результат – «FIREPROOF» (Нетішин).
  • 🥉Трійку лідерів замкнула «Titan Club Rivne (Рівне).

У командному заліку АТ «НАЕК «Енергоатом» 🥇господарі змагань посіли перше місце. Кубок за другий командний результат здобули представники 🥈філії «ВП РАЕС», третє місце – у 🥉команди «Енергоатома».

Організатори також відзначили найсильніші чоловічі, жіночі та змішані команди. Вітаємо учасників, призерів та переможців благодійних змагань. Дякуємо усім, хто долучився до організації, підготовки та проведення масштабного спортивного заходу.

🙏Дякуємо ЗСУ за захист!

Більше фото дивіться в альбомі за посиланням.

Останнє редагування 26 серпня 2024, 17:32
0
репостів
0
репостів