Розділ Спорт

На Хмельниччині завершились відкриті обласні змагання «Сила духу Поділля»

Автор 19 серпня 2024, 10:18

Сьогодні в обласному центрі завершились дводенні, відкриті обласні змагання «Сила духу Поділля», серед військовослужбовців-ветеранів. На урочистій церемонії закриття нагородив учасників медалями й призами начальник ОВА Сергій Тюрін.

“Висловлюю щиру подяку учасникам, за сталеву силу волі, незламний характер та героїзм, що був проявлений безпосередньо у захисті нашої Батьківщини. Дякую також і за те, що більшість із вас попри фізичні складнощі завітали до нас на Хмельниччину. А тому нам надзвичайно приємно проводити подібні заходи, і ми обов’язково проведемо такі змагання в майбутньому, аби якнайбільше залучити військових, ветеранів та представників їх сімей,” – наголосив Сергій Тюрін.

Тож, в сьогоднішньому етапі змагань взяли участь близько 80 учасників із різних регіонів України. Сьогодні визначали переможців у своїх дисциплінах:

Теніс настільний (категорія R1):

  • І місце – Зозуляк Олександр (Київська область).

Теніс настільний (категорія N1):

  • І місце – Копелюк Костянтин (Волинська область);
  • І місце – Маковей Олександр (м. Хмельницький).

Теніс настільний (загальна):

  • І місце – Писарук Вадим (м. Хмельницький);
  • ІІ місце – Козак Дмитро (Львівська область);
  • ІІІ місце – Бойко Олег (Хмельницька область);
  • ІІІ місце – Кунець Юрій (Львівська область).

Волейбол сидячи:

  • І місце – команда Вінницького регіонального центру «Інваспорт», у складі: Замірка Олексія, Чорного Дмитра, Дудника Петра, Бегаса Ярослава, Лукащука Сергія, Гарибяна Армена, Лигуса Артема, Говорухи Олександра, Мазура Віталія та Пелиха Валентина (10 чол.);
  • ІІ місце – команда МСК «Дніпро» м. Черкаси, у складі: Ключки Богдана, Бойка Антона, Поліна Євгена, Шеренговського Дениса, Скляренка Дмитра, Денисенка Олександра, Линника Олександра, Бойка В’ячеслава, Самари Наталії та Кошіль Каріни (10 чол.);
  • ІІІ місце – збірна команда м. Хмельницького, у складі: Одайника Валерія, Андрієнка Олександра, Копелюка Костянтина, Маковея Олександра, Зозуляка Олександра, Хоркавого Миколи, Козака Дмитра та Катаули Олександра (8 чол.).

Нагадаємо, що це перші регіональні змагання організовані обласною військовою адміністрацією за ініціативи військовослужбовців-ветеранів. Метою змагань є увічнення пам’яті Захисників та Захисниць України, залучення військовослужбовців, ветеранів війни і членів їх сімей, членів сімей загиблих Захисників та Захисниць України до розвитку спортивних осередків, популяризації спорту, як інструменту реабілітації та соціальної інтеграції.

Бажаємо переможцям та усім учасникам не зупинятись на досягнутому, продовжувати демонструвати міць українського, незламного духу, подальших спортивних перемог і доєднуватися разом із побратимами до наступних змагань!

Хмельницька ОВА

0
репостів
0
репостів