Розділ Спорт

Футбольні ветерани шепетівського «Темпу» здобули 2 місце на турнірі у Острозі

Сьогодні, 18 серпня у місті Острог, що на Рівненщині, відбувся товариський ветеранський футбольний турнір «Кулінець зустрічає друзів». Він був присвячений ювілейному 55-му дню народження колишнього футболіста, а нині тренера місцевої ДЮСШ Миколи Кулінця.

На дружні змагання завітали «Темп» зі Шепетівки, ветерани «Вереса» (Рівне) та збірна місцевих ветеранів – ФК «Острог». Про їх перебіг розповіло видання "Спорт на районі".

Розпочався захід урочистим відкриттям. Ведуча, директорка ДЮСШ Острога Тетяна Слободян представила учйасників турніру, почесних гостей і розповіла про ювіляра.

«Микола Кулінець – людина, яка з народження не випускає з рук футбольного м’яча. На різних етапах свого життя він на перше місце ставив футбол. І ось уже впродовж 20 років є наставником «футбіків» Острозької громади. Його вихованці професійно зростають у різних клубах України. Микола Кулінець – не просто тренер. Для багатьох вихованців він став другом, другим батьком, який через багато років підтримує зв’язок із учнями та залюбки ділиться досвідом і душевним теплом», – розповіла Тетяна Слободян.

Пані Тетяна також дякувала ЗСУ, оголосила хвилину мовчання за всіма загиблими. Звучав Гімн України.

Із вітальними словами до присутніх звернувся Острозький міський голова Юрія Ягодка.

Ще до присутніх зі словами вітання зверталися очільник РОАФ Олег Кучер, друг і товариш ювіляра по команді Володимир Мацан, спогадами про Миколу Кулінця також ділилася Тетяна Слободян.

Із регламентом змагань учасників ознайомив головний суддя Микола Горох. Команди грали за коловою системою, кожен матч складався з двох таймів по 15 хв.

Результати зустрічей були такими:

  • «Темп» (Шепетівка) – ФК «Острог» – 5:2;
  • «Верес» – ФК «Острог» – 5:0;
  • «Темп» (Шепетівка) – «Верес» – 1:1.

Після фінального свистка «золотого матчу» відбулося нагородження. Урочистості провели виконувач обов’язків начальника відділу молоді та спорту управління освіти молоді та спорту виконкому Острозької міськради Дмитро Білюк, Микола Кулінець, Тетяна Слободян і Микола Горох.

Кубок за третє місце вручили ФК «Острог». Срібний трофей поїхав до Шепетівки. А золото забрали ветерани «Вереса». Крім того, Валентин Бриненко отримав нагороду як найстарший гравець турніру.

Наприкінці свята футболу Олег Кучер уручив Миколі Кулінцеві подяку Рівненської обласної асоціації футболу за вагомий особистий внесок у розвиток футболу на Рівненщині та Острожчині та з нагоди 55-річчя.

Відео

0
репостів
0
репостів