Розділ Спорт

Шепетівчани стали другими в змаганнях з пожежно-прикладного спорту

5 червня на базі спортивно-оздоровчого комплексу Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області пройшли змагання з пожежно-прикладного спорту 1-ї групи серед  підрозділів ДСНС області. Участь у змаганнях взяли 10 команді з міст та районів області.
Спортсмени змагалися в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху навчальної вежі, підйомі висувною драбиною у вікно 3-го поверху навчальної вежі, пожежній естафеті та оперативному розгортанні.

За підсумками змагань перше загальнокомандне місце посіла команда з міста Нетішин, друге місце виборола команда з Шепетівки, а почесне третє місце здобула команда з Старокостянтинова. Переможців керівництво Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області нагородило кубками, грамотами та цінними подарунками. Варто відмітити, що інспектор із Нетішина Сергій Панченко виконав норматив майстра спорту в даному виді змагань.

Змагання з пожежно-прикладного спорту проводяться щорічно з метою популяризації здорового способу життя, підвищення спортивної майстерності вогнеборців. Також для відбору найсильніших спортсменів до складу збірної команди, які будуть представляти наш край у Чемпіонаті України, що відбудеться наприкінці червня у м. Вишневе Київської області.

Відео

0
репостів
0
репостів