Розділ Спорт

Спортивні родини Шепетівки змагалися у швидкості та спритності

Автор Олег Шмельов 03 квітня 2024, 11:16

2 квітня у Шепетівці в спортивному залі НВК №1 відбувся вже традиційний фізкультурно – оздоровчий захід «Тато, мама, я – спортивна сім’я» який є першим етапом Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу. Участь у змаганнях взяли чотири сім’ї.

Серед учасників: сім’я Колесників (Гімназія №4), сім’я Нижні (НВК №3), сім’я Довгалюків (Гімназія №2) та сім’я Полодюків (Гімназія №1). Сімейна команда складалася з тата, мами та дитини 2012 – 2014 року народження.

Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Тато, мама, я – спортивна сім’я» проводиться у три етапи:

  • І етап – проводиться у міських та селищних ТГ області;
  • ІІ етап – обласний захід серед переможців І етапу. Проводиться у м. Хмельницький 13 квітня;
  • ІІІ етап – фінал Всеукраїнського заходу серед переможців ІІ етапу. Проводиться у м. Київ.

Для перемоги у змаганнях, учасники повинні були продемонструвати свої найкращі здібності у швидкості, спритності та злагодженості дій у п’яти естафетах та відповісти на 10 запитань у спортивній вікторині.

За результатами змагань перемогу здобула сім’я Довгалюків з результатом 54 очка, другою стала сім’я Полодюків – 52 оч., третє місце посіла команда сім’ї Нижні – 51 оч. та четверте місце – сім’я Колесники – 50 очок.

Команди – учасники змагань були нагороджені кубками, медалями, грамотами та призами Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Фізкультурно – оздоровчий захід організований та проведений: Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення, управлінням освіти Шепетівської міської ради та відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Щира вдячність керівництву та колективу НВК №1 за сприяння у проведені спортивного заходу.

0
репостів
0
репостів