Розділ Спорт

Жіноча волейбольна команда з Шепетівщини здобула 3 місце на чемпіонаті України

Автор 18 березня 2024, 13:53

Нещодавно в Ужгороді відбулися вирішальні поєдинки чемпіонату України з волейболу. Жіноча волейбольна команда «Енергетик» з міста Нетішин Шепетівського району, виявивши неабияку волю до перемоги та командний дух, з рахунком 3:2 здолала луцький «ОДЮСШ-Університет» та посіла третє “бронзове” місце.

За підсумками ігор чемпіонату відзначено також кращих гравців. Відзнаку отримала капітан команди «Енергетик», працівниця Хмельницької АЕС Марина Нагорна в номінації «Краща ліберо». Також призом прес служби Федерації волейболу України «За яскраву гру» відзначено нетішинку Євгенію Григоренко.

За словами тренера жіночої волейбольної команди Сергія Кузьмінчука, поряд із досвідченими гравцями професійну гру продемонстрували вихованки КДЮСШ ППО ХАЕС. Серед лідерів команди тренер також відзначив Ларису Швець, працівницю Запорізької АЕС, яка нині проживає в Нетішині.

Наставник команди подякував спортсменкам за самовідданість у боротьбі за перемогу на волейбольному майданчику. Особливу вдячність тренер та команда висловили Збройним силам України за можливість проведення чемпіонату загалом.

Вітаємо спортсметів та бажаємо нових спортивних перемог!

0
репостів
0
репостів