Розділ Спорт

У Шепетівці дівчата змагалися на влучність у кульовій стрільбі

Автор 13 березня 2024, 12:16

12 березня у міській громаді Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед дівчат у двох вікових групах – до 18 років та старші. Змагання відбувалися у межах Всеукраїнських спортивних заходів «Спорт, що нас об’єднує».

У спортивному заході взяли участь близько 30 дівчат та жінок різного віку. Змагання проводились у вправі ГП-1 (гвинтівка пневматична). Кількість пострілів – 8 (3 пробних, 5 залікових), положення стрільби – сидячи, відстань до цілі – 10 метрів.

При виконанні вправи дівчата спочатку виконували по три пробних постріли, ознайомлювалися зі зброєю. Після цього виконували п’ять залікових пострілів.

Учасники змагалися на влучність з шаленим завзяттям. Зосередженість на цілі та жага до перемоги приборкували хвилювання учасників під час стрільби. Переможці та призери змагань визначалися в особистому заліку.

У підсумку, влучними стрілками до 18 років стали дівчата, які є ученицями Пліщинської гімназії з дошкільним підрозділом.

  • 1 місце – Олійник Евеліна – 40 очок з 50 можливих. (З 40 очок дві дев’ятки);
  • 2 місце – Кирилюк Анастасія – 40 очок. (Одна дев’ятка);
  • 3 місце – Томчук Вікторія – 36 оч.

Дівчата, старші 18 років:

  • 1 місце – Панасюк Вікторія – 36 очок. (Студентка Шепетівського медичного фахового коледжу);
  • 2 місце – Дзюбак Юлія – 32 очок. (Студентка ВСП «Шепетівського фахового коледжу ЗВО «Подільського державного університету»);
  • 3 місце посіла - Ляска Олена Олегівна – 31 оч., (Соціальний педагог Шепетівського професійного ліцею).

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, грамотами, медалями та призами міського Центру «Спорт для всіх».

0
репостів
0
репостів