Розділ Спорт

Учні Шепетівської громади здобули нагороди Кубка Хмельниччини з кульової стрільби

Автор 08 листопада 2023, 12:08

7 листопада 2023 року в місті Хмельницький відбувся традиційний кубок учасника Олімпійських ігор Анатолія Онищука, присвячений 100-річчю стрільби кульової у Хмельницькому. До участі у змаганнях було заявлено 33 команди з різних куточків Хмельниччини, загальною кількістю понад 130 учасників.

Шепетівську міську територіальну громаду представляли команди:

  • Пліщинського старостинського округу;
  • Пліщинська гімназія з дошкільним підрозділом, команда №1;
  • Пліщинська гімназія з дошкільним підрозділом;
  • Військово-спортивного гуртка Пліщинської гімназії під керівництвом тренера-викладача Шепетівської КДЮСШ Гриньова Валентина Олексійовича.

Програма змагань передбачала стрільбу з пневматичної гвинтівки з відкритим прицілом 3 пробних та 5 залікових пострілів, мішень №8, дистанція 5 метрів сидячи за столом з опорою на лікті. Особисте місце визначалося за сумою очок, набраних учасником у вправі, командне – за сумою очок, набраних членами команди.

У підсумку маємо наступні результати:

  • ІІ загальнокомандне місце з результатом 158 очок – Пліщинська гімназія з дошкільним підрозділом Шепетівської міської ради команда №1 (Рудик Михайло, Яворський Іван, Расновська Анна, Нікітчук Софія)
  • ІІІ загальнокомандне місце з результатом 158 очок – Пліщинська гімназія з дошкільним підрозділом Шепетівської міської ради (Бойко Олексій, Захаренко Владислав, Олійник Евеліна, Яцюк Іванна).
  • І місце серед дівчат в особистій першості з результатом 46 очок з 50 можливих виборола Расновська Анна.

Вітаємо спортсменів та їх наставника з вдалим виступом, бажаємо влучних пострілів та впевнених перемог.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів