Розділ Спорт

У Шепетівці відбулись традиційні національно-патріотичні змагання «Незламні»

Автор 29 вересня 2023, 11:23

Напередодні Дня захисників та захисниць України й Покрови Пресвятої Богородиці, які цьогоріч ми вперше відзначаємо 1 жовтня, на стадіоні «Локомотив» відбулись вже традиційні для Шепетівки національно-патріотичні змагання «Незламні.

Участь взяли збірні команди навчальних закладів міста: І та II курси Шепетівського НВК№3, ЗОШ №8, Шепетівського медичного фахового коледжу, Шепетівського фахового коледжу закладу вищої освіти «Подільський державний університет», НВК «Загальноосвітня школа І-III ст. – гімназія», Шепетівського професійного ліцею, ОТГ 23 – дві команди та НВК №1.

На початку змагань до команд та їх наставників звернулися заступник міського голови Галина Безкоровайна, заступник командира Шепетівського зенітно-ракетного полку Дмитро Тіщенко та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради Наталія Стасюк, які привітали учасників з початком змагань, побажали успішно продемонструвати свої вміння й вправність, а також побажали заслужених і справедливих перемог, нагород та яскравих вражень.

До заходів долучилися Шепетівське районне управління ГУ ДСНС України в Хмельницькій області, Шепетівське районне управління поліції та Шепетівська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України.

Змагання проходили у вигляді комбінованої військово-спортивної естафети. До складу кожної з 10 команд увійшло по 5 спортсменів, незалежно від статі, віком до 18 років.

Кожен учасник команди мав подолати дистанцію 400 метрів з 5 перешкодами (розбірка – збірка автомата, споряджання магазину, спортивний блок перешкод охоплював подолання 5 бар’єрів, виконання 10 бурпі та стрільбу з пневматичної гвинтівки) та передати естафету наступному учаснику команди. Перемогу здобула команда, яка найшвидше подолала дистанцію.

У ході напруженої та видовищної боротьби місця розподілилися наступним чином:

  • І місце – команда II курсу Шепетівського НВК№3, з результатом 19 хв 40 сек
  • II місце – команда ОТГ 23, перша команда, з результатом 20 хв 15 сек
  • III місце – команда І курсу Шепетівського НВК№3, з результатом 20 хв 46 сек

Команди були нагороджені медалями, грамотами, кубками та солодкими подарунками. Також кожна команда отримала прапор України та патріотичну настільну гру.

Грамотами та кубками були відзначені трійка учасників, які найшвидше подолали комбіновану військово-спортивну естафету

  • І місце – Лебідь Назар, учасник команди команда ОТГ 23, перша команда, час 3 хв. 31 с.
  • II місце – Тригубець Дмитро, учасник команди І курсу Шепетівського НВК№3, час 3 хв. 36 с.
  • III місце – Костанецький Назар, учасник команди II курсу Шепетівського НВК№3, час 3 хв. 38 с.
  • У ході національно-патріотичних змагань «Незламні» визначилися найсильніші.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 29 вересня 2023, 11:30
0
репостів
0
репостів