Розділ Спорт

Один з шепетівських дворів перетворився на спортивну арену

Автор Олег Шмельов 30 червня 2023, 12:04

В межах Всеукраїнських спортивних заходів «Спорт у кожному дворі», Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на прибудинковій території за адресою: вул. Квітки Цісик, буд. 58а відбулися змагання «Веселі старти» серед дворових команд та змагання з дартсу серед дітей.

До участі у заході було заявлено п’ять команд, які змагалися у цікавих і захопливих естафетах: біг з м’ячами, кульками, ракетками, ключками для флорболу, де вони змогли перевірити свої спортивні навички та весело провести час. Змагалися команди на кращий результат щодо швидкості, спритності та рівноваги в естафетах різної складності. Програма заходу включала естафети: «Флорбол», «Збір та садіння картоплі», «Рівновага» та конкурс з дартсу.

Успішно фінішувати учасникам змагань допомогли дружня атмосфера, підтримка вболівальників, командний дух та жага до перемоги.

За підсумками всіх естафет перемогу святкувала команда «Черешеньки», склад команди: Шайдюк Софія, Сікан Ольга, Сікан Оксана, Шайдюк Станіслав. Друге місце виборола команда «ЗСУ» – Лук’янов Ярослав, Дорощук Єва, Земба Вікторія, Земба Максим. Третє місце виборола команда «Вишеньки» (Романцева Марія, Романцева Дарина, Виноград Діана, Маюн Маргарита.

Після веселих та захопливих естафет діти взяли участь у конкурсі на влучність з дартсу, де мали змогу перевірити свої навички та вміння.

За підсумками конкурсу перемогу здобув Діхтяр Сергій, друге місце посіла Ласкав’юк Анна, а третє призове місце виборов Лук’янов Ярослав.

По завершені свята переможці, призери та усі учасники спортивного дійства були нагороджені кубками, грамотами, медалями та призами Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Приємним було те, що у змаганнях брали участь не тільки діти, а й дорослі.

Директор Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олег Шмельов

Останнє редагування 14 серпня 2023, 13:16
0
репостів
0
репостів