Розділ Спорт

Шепетівські борчині здобули нагороди чемпіонату Європи з Комбат Дзю-Дзюцу

Автор 19 травня 2023, 14:56

З 11 по 14 травня у Словаччині в місті Стражське пройшов чемпіонат Європи з Комбат Дзю-Дзюцу (бойове джиу-джитсу) серед дорослих, юніорів та юнаків у чотирьох розділах. В чемпіонаті взяли участь 550 спортсменів з 19 країн, які виборювали звання найкращих.

В напруженій боротьбі збірна команда України зайняла перше командне місце, Казахстан – друге, збірна Польщі – третє. В складі збірної команди України успішно виступили спортсмени з Хмельниччини, які завоювали 11 медалей: чотири золоті, три срібні та чотири бронзові нагороди.

Вихованці Хмельницької ДЮСШ “Авангард” і спортивного клубу “КОМБАТ”, КИРИЧЕНКО Євгеній завоював дві золоті медалі у розділах Граунд-файт і Клоз-контакт та срібну медаль у розділі Фулл-контакт серед дорослих у в/к 85 кг.

МАРЧУК Антон став срібним призером чемпіонату Європи серед дорослих у розділі самозахист, тренери МАРЧУК Олександр і МАРЧУК Олександр молодший.

ЗУЄВА Марія стала чемпіонкою Європи серед юніорок у в/к 65 кг у розділі Клоз-контакт, срібною призеркою у розділі самозахист і виборола дві бронзові медалі у розділах Граунд-файт і Фулл-контакт.

ЗУЄВА Ірина також стала чемпіонкою Європи серед старших юначок у в/к 58 кг у розділі Клоз-контакт і виборола дві бронзові медалі у розділах Граунд-файт і Фулл-контакт.

Обидві спортсменки  - представниці Шепетівської КДЮСШ “Колос”, тренер КУШИК Станіслав.

0
репостів
0
репостів