Розділ Спорт

У Шепетівці відбувся турнір з петанку

Автор 12 травня 2023, 11:35

11 травня Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено турнір з петанку серед дитячих вуличних команд мікрорайону Шепетівського навчально - виховного комплексу №3, в межах всеукраїнських спортивних заходів «Спорт у кожному дворі» та соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України».

ПЕТАНК – це дуже багатогранна дисципліна. Гра, яка здійснює загальний фізичний та розумовий розвиток, адже тут необхідно не лише потрапити в ціль (якомога ближче до стартової кулі), а й продумати стратегію для команди, щоб здобути перемогу. Гру можна проводити як для двох учасників, так і для шести в одній команді. Петанк може проводитися як в приміщенні, так і на подвір'ї.

У турнірі взяли участь 6 команд по три дитини у кожній команді віком від 10 до 14 років. Турнір проводився по коловій системі в одне коло.

Змагання були веселими та запеклими, адже кожен хотів перемогти. Відтак, перемогу у змаганнях здобула команда «ПРАВИЙ СЕКТОР» (Мишковець Артем, Скічко Віталій, Гренішен Давід), друге місце вибороли - «ПАТРІОТИ» (Єсіпов Ілля, Фурман Михайло, Яцюк Іванна) та третьою стала команда «БЛИСКАВКА» (Конончук Євген, Андрощук Олександра, Лукашук Олександр).

Переможців та призерів було нагороджено кубками, грамотами, медалями та подарунками Центру.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів