Розділ Спорт

На благодійному веломарафоні вдалось зібрати 120 тис грн допомоги для ЗСУ

Автор 24 вересня 2022, 19:10

Понад 120 тисяч гривень допомоги для ЗСУ зібрали учасники благодійного веломарафону BLUE LAKES RACE, який пройшов на Хмельницькій АЕС. Учасники змогли побачити перлину нашого краю - «Блакитні озера», випробувати на міцність себе та свій байк.

Учасники з різних міст України зробили благодійний внесок, щоб підтримати захисників України. «Віримо у ЗСУ» - таке гасло сьогоднішнього благодійного заходу. Усі ці кошти, як зазначають організатори, будуть спрямовані на найактуальніші потреби Збройних Сил України!

Благодійну мету заходу підтримали учасники з Рівненської та Хмельницької областей, Києва, Харкова, Львова та Херсона. Для участі у веломарафоні прибули атомники з Рівненської та Південноукраїнської АЕС!

Понад 100 велосипедистів подолали 100 км доріг та бездоріжжя Хмельниччини. Маршрут веломарафону пройшов довкола технологічної водойми Хмельницької АЕС, селами Ізяславщини та Славутчини, а також по території Національного природного парку «Мале Полісся». Втомлені, проте сповнені позитивних емоцій учасники фінішували у міському парку Нетішина.

Переможців визначили в абсолютному заліку за найкращим часом проходження дистанції серед чоловіків та серед жінок.

Переможцем серед чоловіків став Старжинський Назарій, друге і третє місця вибороли Федюк Іван і Шмендрук Олександр. Усі троє з Рівного!

Серед жінок найкращий час показала та здобула перемогу Васільєва Вікторія (Нетішин). Другою стала Харитоненко Марія (Нетішин), на третьому місці Коваленко Ірина (Рівне).

Першість серед представників АЕС України розділили Демидишин Віталій (Вараш), Кочегаров Василь (Нетішин), Гайструк Юрій (Вараш).

Серед працівників Хмельницької АЕС на п’єдестал піднялися Кочегаров Василь, Гей Олег, Книш Руслан; Васільєва Вікторія, Карпенко Наталія, Жебель Олександра.

Останнє редагування 24 вересня 2022, 19:21
0
репостів
0
репостів