Розділ Спорт

У Грицівській громаді завершилась робота проєкту «Поруч»

Автор 31 серпня 2022, 13:42

Ось і закінчилось літо, а разом з ним і робота проєкту «Поруч» в Грицівській громаді. Загалом було проведено 40 сесій, під час яких було залучено понад 1200 дітей. Окрім Грицева було охоплено інші села громади, а саме Орлинці, Лотівка, Микулин та Сасанівка. 

Відновлення через спорт - новий напрямок спільного проєкту МОН і ЮНІСЕФ - ПОРУЧ, який має на меті забезпечити психосоціальну допомогу дітям, молоді та сім'ям, які постраждали від війни.

Спортивну складову проєкту реалізують благодійний фонд "Розвиток футболу України" у партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки дитячого фонду УЄФА.

В рамках кожного заняття, діти почергово займалися в 3-ох зонах.

Зона «Спортивна» - націлена на розвиток фізичних здібностей, володіння м’ячем та загальний фізичний розвиток.

В «Психологічній» зоні учасники мали змогу провести сеанс медитації, попрацювати в команді та краще зрозуміти свої емоції за допомогою різноманітних вправ.

В зоні «Здоров’я» діти навчалися розрізняти корисні та шкідливі звички, отримували базові знання про першу медичну допомогу та дізнавалися про здоровий спосіб життя.

Висловлюємо слова вдячності за організацію та реалізацію проєкту організації ЮНІСЕФ, благодійному фонду "Розвиток футболу України", Грицівській селищній раді, дирекції Грицівського ВХПУ №19 та команді проєкту.

Грицівська селищна рада

0
репостів
0
репостів