Розділ Спорт

У Шепетівці продовжують психологічно підтримувати дітей через спорт

Автор 10 червня 2022, 13:22

У Шепетівській міській територіальній громаді вже другий тиждень триває реалізація спільного проєкту Міністерства освіти і науки України та ЮНІСЕФ - «ПОРУЧ», що через спорт надає психологічну підтримку і відновлення дітей та молоді, які постраждали від війни.

Окрім спортивних ігор та розвивальних вправ на координацію та покращення навичок володіння м’ячем, діти беруть участь у психологічних бесідах та тренінгах, спрямованих на зниження емоційного напруження й покращення контролю над емоціями. Додатково діти отримують інформацію про здоровий спосіб життя, шляхи покращення й підтримання імунітету, а також про основні правила здорового харчування тощо.

Заняття розвантажують дітей та батьків, відволікають їх від проблем, надають необхідну психологічну підтримку. Наразі проведено 4 сесії, в яких взяли участь більше сотні дітей різного віку.

Принагідно нагадуємо: аналогічні сесії проводитимуться до серпня включно, і в них можуть взяти участь усі охочі. Для цього необхідно лише звернутися до адміністратора проєкту – Козійчука Віктора Романовича (тел. 0974137957) та внести своє ім’я або ім’я своєї дитини в список.

0
репостів
0
репостів