Розділ Події

Школярка покінчила життя самогубством

Автор 18 квітня 2012, 17:40

18 квітня близько шостої години ранку в Шепетівці, до районого відділку міліції надійшло повідомлення про те, що сімнадцятого квітня, ввечері о 19 годині 45 хвилин в м. Шепетівка по вулиці Проспект Миру 30/5 виявлено тіло громадянки Хмариної Олени Олександрівни 04.12.1996 року народження, яка скоїла самогубство через повішання - про це повідомили в прес-службі МНС України у Хмельницькій області.

Відомо, що навчалась Олена до 9 класу першій школі, а на 9 клас мама забрала її в Київ, де працювала. Там дівчина навчалась протягом цього року, в неї були гарні здобутки в спорті, займалась карате, мала багато дипломів і медалей різного рівня, "сірою мишею" ніколи не була.

На Великодні свята вони з мамою приїхали в Шепетівку. Квартиру, яку вони тут мали за вказаною вище адресою, вони здавали. Там жили 2 хлопці, які навчаються в медичному училищі на 2 курсі,  саме вони її і знайшли. Ось як це було за свідченнями сусідів: у них не було дзвінка на дверях, тому вони завжди стукали. 17 квітня ввечері сусідка чула довгий стукіт, десь близько 10 хвилин, вона вийшла і зробила зауваження тому хлопчині, він вибачився і почав стукати у ту табличку, на якій написаний номер квартири, але ніхто не відкривав. Біля їхнього балкону магазин Колосок має прибудову і по ній легко можна абратись на балкон, вони так часто робили, так він і на цей раз зробив, заліз і побачив її тіло на кухні.

Наразі працівники міліції встановлюють мотиви такого вчинку. Але судячи з останніх дописів Олени в соціальних мережах можна припустити, що мале місце невзаємне кохання. 

Висловлюємо свої співчуття близьким та рідним дівчини.

Останнє редагування 08 вересня 2012, 14:21
0
репостів
0
репостів