Четвер, 31 травня 2012 — Сайт міста Шепетівка
Цигарку за цукерку
Розділ Події
01 червня 2012, 00:00

Цигарку за цукерку

Кожна цигарка скорочує життя на кілька хвилин. В Україні склалася особливо небезпечна ситуація щодо активного поширення тютюнопаління у молодіжному середовищі. Не менш небезпечним є пасивне куріння, особливо для дітей та молоді. Вдихання сигаретного диму спричиняє численні бронхіти, пневмонії, астми, серцево-судинні та неврологічні ускладнення.

Відбулися змагання, присвячені Року спорту і здорового способу життя
Розділ Спорт
Змагання з футболу крокують впевнено і яскраво спортивними стадіонами нашої держави, адже ця гра сама улюблена серед дітей. У Судилківському ДНЗ під керівництвом інструктора фізичної культури Кривінчук О.А. відбулися змагання,  присвячені Року спорту і здорового способу життя, проведенню фінальної частини Євро -2012, між командами "Динамо" та "Шахтар".

Ось нарешті і дочекались ми таких радісних, таких чарівних, таких очікуваних дітворою теплих літніх, з запахом квітучих ланів та дзвінких водоймищ днів. Літо - це пора року, яку не можна порівняти ні з чим. Воно таке ж тепле, як мамині лагідні руки, таке ж багате на здоров’я як наша планета Земля. Лише питання - чи шануємо та цінуємо ми з вами ці дари?

0
репостів
0
репостів