Розділ Події

Прокурор хоче скасувати рішення Шепетівської районної ради

Автор 31 січня 2014, 16:02
Хмельницькі майданівці мітингують перед прокуратурою Хмельницької області Хмельницькі майданівці мітингують перед прокуратурою Хмельницької області Єва Губар
Як ми повідомляли 28 січня відбулась позачергові сесій районної ради, на якій районні депутати підтримали звернення Президенту України та Голові Верховної Ради України щодо суспільно-політичної ситуації в Україні. Попри те, що такі звернення мають більш символічний, аніж юридичний характер, шепетівським міжрайонним прокурором направлено позов до Хмельницького окружного адміністративного суду про скасування такого рішення.
Потрібно зауважити, що подібні рішення не подобаються прокурорам всієї області. Хмельницький окружний адміністративний суд вже визнав протиправними та скасував рішення Хмельницької обласної ради від 24 січня, Хмельницької та Старокостянтинівської міських рад від 23 та 25 січня.

Такі позови обурили Хмельниччину, тому що ніхто не в праві скасовувати волю народу. Вже не одноразово прокуратуру Хмельницької області пікетували люди з вимогою відкликати свої позови, але очевидно, що прокуратура й надалі залишається на боці влади, а не людей.
0
репостів
0
репостів