Розділ Події

У Шепетівці відбулись заходи до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Автор 03 грудня 2021, 16:08

Резолюцією Генеральної асамблеї ООН у 1992 році встановлено 3 грудня визнати Міжнародним днем людей з інвалідністю. Усі заходи, які проходять у  цей день, спрямовані на привертання уваги суспільства до проблем людей з інвалідністю, захист їх гідності, прав та благополуччя. Святковий захід ” У колі людських турбот” за участю народного аматорського вокального ансамблю “Колорит” Шепетівського міського будинку культури – відбувся сьогодні у відділенні денного перебування.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник управління праці та соціального захисту населення Білас Сергій Григорович.

Щорічно у цей день проходить виставка робіт декоративно-прикладного мистецтва відвідувачів з особливими потребами ” Ми все можемо”. Була представлена фотовиставка ” Життя без бар’єрів”.

Також до заходу долучилися з привітаннями та подарунками для наших підопічних :

  • Депутати міської ради Сікора Інна Володимирівна; Ложкіна Марина Миколаївна; Веселкова Галина Петрівна;
  • Офіційний дистриб’ютор ТМ “Руль” Волоткевич Ігор Васильович;
  • Архімандрит Олексій Мацола.

Висловлюємо щиру подяку за надану спонсорську допомогу та народному аматорському вокальному ансамблю “Колорит” за музичні привітання. Вони щоразу дарують нам приємні хвилини насолоди музикою, хвилини радості й добра.

Свято пройшло в теплій та дружній атмосфері та залишило багато позитивних емоцій.

А напам’ять про зустріч гостям були вручені ” Рецепти щастя”.

Також сьогодні відбувся захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який провели в Шепетівській територіальній первинній організації Українського товариства сліпих.

Основною метою проведення заходу було привернення уваги суспільства до проблем людей із порушенням зору та виховання серед людей толерантного ставлення до осіб з особливими потребами.

За дорученням голови районної державної адміністрації Анатолія Катеренчука, начальник управління соціального захисту населення Ліліана Танасієнко подякувала членам організації за активну громадську роботу та вручила подарунки.

Ліліана Петрівна запевнила присутніх, що органи виконавчої влади робитимуть все від них залежне, щоб втілити заходи, метою яких є покращення життя людей з інвалідністю.

Наприкінці зустрічі утосівці та гості прослухали концертну програму, яку представили члени товариства.

За матеріалами Управління праці та соціального захисту населення ШМР та Шепетівської РДА

0
репостів
0
репостів