Розділ Події

Найпопулярнішу шепетівську групу у Фейсбуці було заблоковано

Автор 01 грудня 2021, 18:56

Сьогодні близько 17 години вечора найпопулярнішу шепетівську групу в фейсбуці, яка належить нашому медіа, було заблоковано. Група "Шепетівка віртуальна" налічує 43,4 тис. учасників, її дописи щодня переглядає майже 25 тис. людей.

Причину блокування поки що встановити не вийшло, але вже більше місяця групу старанно атакують скаргами. Здебільшого вони стосуються рядових постів від наших підписників кількарічної давнини.

При чому від скарг потерпала не лише наша група, під "роздачу" потрапили і кілька інших менш відвідуваних шепетівських спільнот. 

Ми вже надіслали запит на перегляд цього рішення адміністрації соціальної мережі Фейсбук. Але вже зараз ми маємо певні версії хто міг посприяти блокуванню.

За кілька місяців до цього на нас була написана скарга в поліцію від депутата Шепетівської районої ради, яка була залишена без розгляду. А 11 листопада ми отримали листа від одного з депутатів Хмельницької обласної ради, який вимагав видалення постів одного із наших підписників. 

Наразі ми чекаємо відповіді від адміністрації Фейсбуку і тоді вже зможемо більш предметно вивчити що ж сталось. Поки що радимо підписатись на наші інші ресурси.

Наші групи у соціальних мережах:

Останнє редагування 02 грудня 2021, 10:42
0
репостів
0
репостів