Розділ Події

Шепетівська громада відзначила День Гідності і Свободи вшанувавши героїв

Автор 21 листопада 2021, 14:46

21 листопада – дуже важлива пам’ятна дата для українців, адже саме цей день став початком двох революцій, котрі відбулись в Україні: Помаранчевої революції (2004 р.) та Революції гідності (2013 р.). Сьогодні, за участі представників влади міста, учасників Революції Гідності, військовослужбовців, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях та операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих воїнів, представників громадських організацій та мешканців громади на площі Т.Шевченка де відбувся тематичний захід «Вільні творять Свободу».

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх Героїв, які віддали своє життя за цілісність та недоторканість України. У знак пам’яті та поваги до Героїв діти випустили у небо синьо-жовті кульки з ангелами.

Згодом на Алеї Слави Героїв України представники влади, громадські активісти та матері земляків, які полягли захищаючи рідну землю поклали квіти до пам’ятного каменю з іменами загиблих за Україну воїнів.

Учасники заходу вирушили на міське кладовище, де поклали квіти  до місця поховання Героя України Миколи Дзявульського та могил військовослужбовців, що загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів