Розділ Події

У Шепетівській виправній колонії ліквідовували умовну пожежу

Автор 31 жовтня 2021, 14:35

29 жовтня відбулася умовна надзвичайна ситуація на території Шепетівської виправної колонії № 98. Про це повідомило Шепетівське районне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

З метою підтримання бойової готовності та взаємодії між підрозділами відомчої пожежної команди відомчої пожежної охорони виправної установи та 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини 5 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, було проведено тактико-спеціальне навчання з ліквідації умовної пожежі.

За тактичним задумом навчань, під час перенавантаження електромережі на другому поверсі у кімнаті відпочинку особового складу сталося коротке замикання електромережі. Під час навчань, пожежно-рятувальний підрозділ 21 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Хмельницькій області, які прибули на місце умовної пожежі разом із працівниками відомчої пожежної охорони установи відпрацювали спільні дії з ліквідації умовної пожежі.

Крім того, працівники 21 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Хмельницькій області здійснили пошук та рятування потерпілих у задимленому середовищі, а фельдшер Медичної частини №98 ЦОЗ ДКВС України надав першу допомогу постраждалим.

Зрештою, рятувальники пожежної команди та частини відпрацювали злагодженість дій, аби в подальшому виконувати завдання за призначенням в умовах будь-якої надзвичайної ситуації.

0
репостів
0
репостів