Розділ Події

У Шепетівці вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні

Автор 28 жовтня 2021, 12:04

Сьогодні, 28 жовтня, у день відзначення 77-ї річниці вигнання нацистів з України відбулося покладання квітів до меморіального комплексу «Вічний вогонь».

Участь у пам’ятному заході взяли міський голова Віталій Бузиль, заступник міського голови Галина Безкоровайна, керуючий справами виконавчого комітету Наталія Білас та представники районної влади.

Долучились до покладання квітів депутати міської ради, представники військових частин міста, працівники виконавчого комітету Шепетівської міської ради, районної державної адміністрації, районної ради, освітяни, а також громадські активісти та мешканці громади.

Учасники мітингу вшанували пам’ять полеглих воїнів в боях за Шепетівщину хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу.

Пам’ятна дата відзначається з 2009 року з метою відзначення вигнання з України нацистських окупантів. У цей день вшановують українців, які віддали життя у Другій світовій війні будучи в лавах Червоної армії або Української повстанської армії. 28 жовтня 1944 року з території України був вигнаний останній нацистський солдат.

За матеріалами Шепетівської міської ради

Останнє редагування 28 жовтня 2021, 12:10
0
репостів
0
репостів