Розділ Події

Шепетівська громада вшанувала полеглих захисників

Автор 14 жовтня 2021, 13:57

У день Свята Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва Україна відзначає День захисників і захисниць України. З цієї нагоди на Алеї Слави Героїв АТО відбувся пам’ятний захід за участі представників влади міста, військовослужбовців, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях та операції об’єднаних сил, учасників Революції Гідності, ветеранів війни та військової служби, членів сімей загиблих воїнів, представників громадських організацій та мешканців громади.

Присутні хвилиною мовчання вшанували полеглих захисників  і згадали усіх земляків, які втратили життя виконуючи свій військовий обов’язок на Сході України.

Настоятель храму Миколая архієпископа Мирлікіївського Чудотворця Православної Церкви України отець Василь Гетьман, настоятель храму св. мучеників Бориса і Гліба Української греко-католицької церкви отець Василь Боднар у спільній молитві відслужили молебень за загиблими воїнами. Учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку.

Після цього міський голова Віталій Бузиль, посадовці  міськвиконкому, члени сімей загиблих воїнів та шепетівчани вирушили на міське кладовище та поклали квіти до місць поховань земляків.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 14 жовтня 2021, 14:03
0
репостів
0
репостів