Розділ Події

У Шепетівці вшанували пам’ять полеглих захисників України

Автор 29 серпня 2021, 15:06

Щорік 29 серпня Україна вшановує пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. До Алеї Слави Героїв України, що у місті Шепетівці, прийшли батьки померлих захисників та їх близькі, військові, духовенство, представники місцевої влади, громадськість.

Присутні згадали події 29-го серпня 2014 року, який став найчорнішим днем неоголошеної війни, та хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв — усіх наших земляків, які загинули на Сході України. Завершився захід покладанням квітів до пам’ятного знаку.

Далі покладання квітів відбулося на місці поховання Героя України Миколи Дзявульського та могил військовослужбовців, які загинули під час проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил. Також біля підніжжя могил священнослужителі звершили молебень за загиблими Героями.

29 серпня – пам'ятний день в Україні, який приурочений до подій 2014 року. Саме тоді, 29 серпня, Україна зазнала найбільших втрат серед військовослужбовців на Донбасі під час виходу з оточення в Іловайську.

Шепетівська РДА

Останнє редагування 29 серпня 2021, 17:37
0
репостів
0
репостів