Розділ Події

Шепетівчани відправились на військові збори резервістів

Автор 05 липня 2021, 17:35

В понеділок 5 липня до Кам’янця-Подільського вирушив автобус з 18-ма нашими земляками військовозобов’язаними запасу. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Їх призвано Шепетівським об’єднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки (ОМТЦК та СП, — наступником військового комісаріату) на військові збори резервістів, що будуть тривати для них близько місяця. Ці військові збори буде проведено у двох військових частинах кам’янеччини.

Це лише перша ластівка серед ряду інших військових зборів по всій країні до кінця року, що заплановані керівництвом Держави та Збройних Сил України з метою підвищення кваліфікації та навичок кадрового резерву нашого доблесного війська. Доправлення наших людей автотранспортом на військові навчання протягом наступних місяців, як і цієї поїздки, буде забезпечувати виконавчий комітет Шепетівської міської ради на ряду з іншими громадами, що вносять свій вклад в підвищення обороноздатності України, забезпеченні спротиву російській агресії на шляху до відновлення нашого суверенітету і територіальної цілісності.

0
репостів
0
репостів