Розділ Події

У центрі Шепетівки святкували День Національної поліції України

Автор 03 липня 2021, 17:03

Сьогодні, 3 липня, у переддень офіційної дати поліцейські Шепетівського РУП відзначили день поліції разом з шепетівською громадою. Святкування відбулось на площі Тараса Шевченка.

Вдячні шепетівчанам та гостям міста за те, що розділили наше професійне свято з нами! 4 липня поліцейські всієї країни відзначають своє професійне свято – День Національної поліції України.

Усіх, хто побував на святі правоохоронців очікували цікаві заходи: знайомство з матеріально-технічною базою та озброєнням, цікава та змістовна розповідь про роботу поліції та різних її підрозділів.

Усі охочі від наймолодших до найповажніших наших гостей приміряли спеціальне спорядження та насолоджувались бездоганним звучанням українських хітів у виконанні знаного далеко за межами України поліцейського оркестру.

Чотирилапі вихованці кінологічного центру під пильним оком кінологів розважали шепетівчан своїми веселими виступами.

А найменших гостей заходу чекали солодкі сюрпризи – смаколики та морозиво.

Очільник Шепетівської поліції Анатолій Чубенко наголосив:

«Найкращою винагородою у цей святковий день для нас стали слова вдячності та підтримки від містян та гостей м. Шепетівка,  ми вдячні городянам за те, що розділили радість святкування з нами. Пам’ятайте, ми, поліцейські Шепетівського РУП завжди на службі, у будні й у свята! На нас покладено виключно відповідальне і благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, яке ми й надалі виконуватимемо з честю!»

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів