Розділ Події

Працівники поліції приймали вітання напередодні професійного свята

Автор 02 липня 2021, 15:14

Сьогодні в актовому залі Шепетівського районного управління поліції відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України, який у цьому році припадає на 4 липня.

Правоохоронців привітали заступник міського голови Віталій Янушевський, голова Шепетівської районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук, заступник голови районної державної адміністрації Віктор Паламарчук, заступник голови Шепетівської районної ради Олексій Глушаков та начальник Шепетівського районного управління поліції Анатолій Чубенко, який також привітав колег з шостою річницею створення Національної поліції України.

Привітати поліцейських з професійним святом прийшли й хомівці Плесенського осередку МППР ХОМА команди "Без обмежень ", начальник служби в справах дітей Шепетівської РДА Юлія Богуш та начальник служби в справах дітей Шепетівської міської ради Катерина Купрацевич.

- Щиро бажаю Вам міцного здоров'я, невичерпаної енергії та терпіння. Щоб мужність і відвага ніколи не залишали Вас. У будь-який час дня і ночі ви поспішаєте на допомогу,- зауважила очільниця служби у справах дітей Катерина Купрацевич.

З щирими вітаннями до колег звернувся Начальник Шепетівського РУП полковник поліції Анатолій Чубенко.

- Важкі поліцейські будні вимагають від кожного співробітника високого професіоналізму, дисципліни, постійної готовності до самопожертви, - зауважив Анатолій Васильович, - Висловлюю подяку Вашим рідним і близьким. Адже їхня підтримка допомагають Вам витримувати всі поліцейські труднощі. Щастя Вам і Вашим родинам, нових звершень в нелегкій, але такій потрібній людям службі.

Голова районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук привітав працівників поліції та подякував їм за служіння:

Ви з честю виконуєте свій службовий обов'язок, охороняючи життя та спокій наших громадян, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві, без чого неможливий подальший розвиток нашої держави. Від усієї душі бажаю Вам та Вашим рідним здоров’я, щастя та безхмарного неба

За сумлінне виконання своїх професійних обов’язків та з нагоди професійного свята кращі поліцейські Шепетівського районного управління поліції були відзначені Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками.

Також, за плідну співпрацю з Поліцією Шепетіського району начальник Шепетівського районного управління поліції вручив посадовцям подяки. Серед відзначених подяками був міський голова Віталій Бузиль.

День Національної поліції України — це одне з нових офіційних державних і професійних свят України. Воно з’явивлося в Національному Календарі 9-го грудня 2015-го року.

За матеріалами ШМР та Шепетівської РДА

Останнє редагування 02 липня 2021, 17:09
0
репостів
0
репостів