Розділ Події

У Шепетівці вшанували пам’ять жертв війни в Україні

Автор 22 червня 2021, 13:34

22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Біля меморіального комплексу «Вічний вогонь» у Шепетівці зібрались представники ветеранських та національно-патріотичних організацій, міської та районної влади, силових структур та мешканці Шепетівської громади.

Голова районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук, голова районної ради Олег Кулінський, заступники міського голови Артур Мовсісян та Віталій Янушевський поклали квіти до пам’ятного комплексу на знак вічної пошани до життів відданих за права та свободи українців!

Щороку, 22 червня, український народ вшановує пам’ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

Всенародно вшановуємо пам’ять синів і дочок українського народу, полеглих у Другій світовій війні, яка забрала мільйони життів. Наш обов’язок – зберегти пам’ять про тих, хто загинув у цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен тоталітарних режимів.

За матеріалами ШМР та Шепетівської РДА

0
репостів
0
репостів