Розділ Події

У Шепетівці привітали татусів до Дня батька

Автор 22 червня 2021, 10:29

Про День Батька, звання "Мати-героїня" та сімейні цінності говорили 16 червня на черговому засіданні координаційної ради з питань сім’ї, гендерної політики і протидії торгівлі людьми в контексті завдань, які стоять перед структурними підрозділами міської ради і її виконавчого комітету за зазначеними напрямками.

В процесі обговорення членами ради акцентувалася увага на необхідності подальшої популяризації серед населення Дня батька, святкування якого було встановлено щорічно третьої неділі червня Указом Президента України  від 18 травня 2019 року.

Не зважаючи на відносну молодість зазначеного свята, воно набуває популярності в країні і, зокрема, в нашому місті. Серед проведених  заходів: онлайн конкурси, змагання,  зустрічі, тренінги , інші , що популяризують рівноцінну  партнерську відповідальність батька і матері: за збереження життя дитини від її зачаття до досягнення повноліття, за виховання дітей, за забезпечення сім’ї матеріально, та в такий спосіб, щоб був час на розвиток здорових стосунків у сім’ї тощо.

За позитивний приклад особистого внеску у творчий розвиток власних дітей на засіданні були відзначені татусі: Лісовик Роман Володимирович, Рудіч Олег Володимирович, Собчук Петро Володимирович, Стойко Володимир Михайлович, Матвійчук Олександр Леонідович.  За підтримки батьків ці діти є активними учасниками і переможцями творчих  конкурсів, фестивалів, спортивних змагань. Вони надійно підставляють своє міцне чоловіче плече і творчим колективам, в яких розвиваються їхні діти, сприяють піднесенню позитивного іміджу Шепетівки за її межами.

Рада також висунула кандидатури до присвоєння почесного звання України «Мати-героїня». Суб’єкти роботи із запобігання домашньому насильству обмінялися інформацією щодо досягнень і труднощів за напрямком роботи.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів