Розділ Події

Цьогоріч у "Велодні" взяли участь 150 велолюбителів

У неділю, 6 червня у Шепетівці відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Велодень», який було організовано  управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради. Участь у заході взяло 150 шанувальників велотранспорту.

Велопробіг стартував о 10:00 від площі ім. Т.Г. Шевченка у супроводі поліції та швидкої допомоги. Далі любителі велосипедів рушили вулицею Островського та по вулиці Валі Котика попрямували до Новоград-Волинського шосе.

Таким маршрутом учасники Велодня дісталися до місця перепочинку, де їх уже чекали члени Шепетівської спілки ветеранів Афганістану з козацьким кулішем та смачною юшкою.

У пункті перепочинку учасники велопробігу грали у футбол та волейбол. Відновивши сили перед зворотнім шляхом смачним обідом втомлені та щасливі рушили додому.

Не залишились байдужими до свята й учасники заходу:

"Дякую організаторам за корисну, веселу, красиву подію! Дякую усім, хто долучився - це було емоційно і потужно! Дякую за смачну кашу і уху! Персонально дякую Наталії Стасюк, знаю, що вкладаєте у шепетівське велосвято усі сили!" - поділилась враженнями депутатка Шепетівської міської ради Алла Бунечко.

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Наталія Стасюк в свою чергу написала у соцмережах:

"Щоразу після такого заходу годиться щось написати. Сьогодні я хочу просто подякувати Олександр Шуляк, Таня Романюк, Оксана Драчук, Інна Шуляк, спілці ветеранів Афганістану, і всім, хто допомагав і долучився до цікавого заходу. Ми старалися!!!
P.S Поліція і екстрена медична допомога завжди з нами! Дякую!"

Організатори «Велодня» дякують усім, хто долучився до заходу:  Шепетівській спілці ветеранів Афганістану, Шепетівському ВП ГУНП, швидкій допомозі екстреної медичної допомоги.

За матеріалами Шепетівської міської ради

Останнє редагування 07 червня 2021, 14:04

Відео

0
репостів
0
репостів