Розділ Події

У Шепетівці урочисто розпочались навчальні збори резервістів

Автор 31 травня 2021, 17:38

Відповідно до Планів призову резервістів та військовозобов’язаних на навчальні збори у 2021 році, сьогодні у Шепетівці урочисто розпочались навчальні збори офіцерів управління батальйонів територіальної оборони.

Із цієї нагоди відбулося урочисте зібрання за участі заступника міського голови Галини Безкоровайної, першого заступника голови районної державної адміністрації Олександра Мельника та настоятеля храму Миколая архієпископа Мирлікіївського Чудотворця Православної Церкви України отця Василя Гетьмана.

Від імені начальника територіальної оборони району – голови Шепетівської районної державної адміністрації, Олександр Мельник привітав усіх учасників навчальних зборів та вручив грамоти від обласної та районної державних адміністрацій військовослужбовцям, які відзначились на попередніх навчаннях.

На навчальні збори призвано понад 30 офіцерів запасу. З 1 червня вони проходитимуть навчання, відновлюватимуть та вдосконалюватимуть навички за військовими спеціальностями під керівництвом досвідчених командирів на одному із військових полігонів Хмельниччини.

В умовах гібридної війни система територіальної оборони, яка формується в Україні значно посилить обороноздатність нашої держави, надійно захистить суверенітет і територіальну цілісність України.

В новоствореному Шепетівському районі дислокується два окремих батальйони територіальної оборони. 

Пресслужба Шепетівської міської ради та РДА

Останнє редагування 31 травня 2021, 17:44
0
репостів
0
репостів