Розділ Події

Фестиваль "Творчість, народжена війною..." став місцем зустрічі побратимів, родин Героїв та волонтерів

Автор 24 травня 2021, 12:49

День Героїв – це свято величі духу українських вояків, борців за волю України, які в боротьбі з ворогами залишилися нескореними.

Цей день не лише данина пам’яті героям минувшини, а й день шани героїв новітніх, які сьогодні захищають нас і віддають свої життя за соборність та незалежність нашої країни.

Це день воїнів, медиків, капеланів, волонтерів.

Це День наших Героїв.

Фестиваль "Творчість, народжена війною...", організований спільними зусиллями музейників, Шепетівського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, ГО "Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО", став нагодою висловити свою підтримку, щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань пішов на захист рідної України.

Учасниками фестивалю стали волонтерський колектив «Мамина весна» під керівництвом Миколи Флінти – полковника запасу, поета-пісняра, заслуженого діяча естрадної творчості України, атовець Андрій Кондратюк, солдати в/ч А3730 (12-е містечко) Анастасія Демиденко та Анатолій Морозов, старший солдат в/ч А2007 (Артбаза) Максим Андрєєв.

Прочитав проникливу молитву за Героями капелан Василь Боднар, слова підтримки прозвучали і від першого заступника голови РДА Олександра Мельника. Підтримати родини загиблих, учасників бойових дій, ветеранів війни, учасників фестивалю прийшли ГО "Спілка ветеранів учасників АТО Ізяславщини", Шепетівська Спілка ветеранів Афганістану та наші містяни.

Не залишилися осторонь від участі у фестивалі і військові частини нашого міста: А 3730 11-й зенітний ракетний полк; А 2007 Артилерійська база озброєння; А 4127 Топогеодезичний центр.

Цей фестиваль став не лише подією з нагоди Дня Героя, він став місцем зустрічі побратимів, родин Героїв, волонтерів. Він став ще одним нагадуванням, що війна триває, що Герої поруч, і завдяки їхній стійкості ми можемо вільно дихати й ступати по рідній землі.

За матеріалами Музею пропаганди

0
репостів
0
репостів