Розділ Події

Шепетівку відвідали народний депутат та обласні чиновники

Автор 15 травня 2021, 01:55

Вчора, 14 травня, з робочим візитом Шепетівку відвідали народний депутат України Олена Копанчук, радник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Юрій Маєвський та Ірина Ковальчук - директор Департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА.

Олена Копанчук та Юрій Маєвський зустрілися з головою Шепетівської районної державної адміністрації Анатолієм Катеренчуком та поспілкувалася з колективом , щодо проблем, які виникають у ході роботи у зв’язку із змінами в законодавстві та проведеними реформами.

Голова адміністрації разом з народною обраницею та радником очільника області взяли участь у нараді, яку проводив Департамент соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації, на якій були присутні голови територіальних громад та керівники структурних підрозділів з питань соціального захисту населення територіальних громад Шепетівського району.

Під час зустрічі були висвітлені та опрацьовані наступні питання: про стан надання соціальних послуг у громадах, проаналізовано виконання чинного законодавства по питаннях протидії домашньому насильству, приділено особливу увагу стану впровадження в районі програмного комплексу «Соціальна громада» при наданні державної допомоги, пільг та житлових субсидій громадянам у 2021 році, також обговорено основні моменти щодо організації роботи по забезпеченню осіб з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації.

"Під час наради обговорили нові правила отримання субсидій з 1 травня цього року, що дозволить підтримувати саме тих громадян, хто цього дійсно потребує. Дякую усім працівникам соціальної сфери за те, що незважаючи на постійні навантаження, якісно і професійно виконуєте роботу."

Далі відбулася зустріч з керівниками силових структур та правоохоронних органів району , директорами лісових господарств та начальником податкової інспекції, у ході якої було підняті питання щодо роботи даних структур у зв’язку з реформами та законодавчими змінами.

Спільно з владою міста, голова адміністрації, народний депутат та радник голови ОДА відвідали об’єкти соціальної інфраструктури, де обговорили потреби громади та можливість підтримки з боку держави.

На останок, очільник району Анатолій Катеренчук , народний депутат України Олена Копанчук та радник губернатора області Юрій Маєвський відвідали державне підприємство «Шепетівський ремонтний завод», який є лідером з проведення ремонту озброєння та військової техніки.

Останнє редагування 15 травня 2021, 09:20
0
репостів
0
репостів