Розділ Події

У Шепетівці відновила роботу міська лазня

Автор 13 травня 2021, 15:15

З цього тижня Шепетівська міська лазня знову працюватиме. Про це повідомили у Шепетівському комунальному підприємстві водопровідно-каналізаційного господарства.

Вже у неділю, 16 травня, усі охочі шепетівчани можуть скористатися послугами закладу. Графік роботи залишається незмінним: щонеділі з 8:00 до 20:00.

Нагадаємо, що шепетівський водоканал був змушений зачинити міську лазню через аварійну ситуацію, оскільки старий котел був вже не придатний для експлуатації та ніс небезпеку для відвідувачів. 

Депутати Шепетівської міської ради підтримали рішення про фінансування програми щодо оновлення міської лазні. Зокрема виділили 800 тис. грн на заміну старого котла.

“Якщо раніше при функціонуванні лазні приміщення котельні не опалювалося, але сама лазня працювала лише один раз на тиждень, відповідно був ризик, що у зимовий період під час сильних морозів обладнання може вийте з ладу. Тож ми встановили додаткове опалення та провели енергоощадні заходи. Було закуплено та встановлено нові вікна, проведено термоізоляцію труб, замінено зміщувачі води… 

Для створення належних умов ми виконали низку необхідних робіт. В тому числі здійснили ремонтні роботи із заміни водонапірної арматури котельні, оновили електропостачання, встановили усі необхідні таблички, журнали, табелі, закуповуємо аварійні світильники”, — розповідає директор Шепетівкаводоканалу Віталій Биков.

Окрім комплексу робіт із заміни котла та системи водопостачання, “Програма розвитку та утримання лазні для потреб населення міста Шепетівка на 2018-2022 роки” передбачає до 2022 року капітальний ремонт самої будівлі, її покрівлі та системи опалення міської лазні. Для цього необхідно ще майже 3 млн грн.

0
репостів
0
репостів