Розділ Події

Укрзалізниця тимчасово припиняє рух приміських поїздів на Хмельниччині

Автор 08 квітня 2021, 13:51
Укрзалізниця тимчасово припиняє рух приміських поїздів на Хмельниччині Фото depositphotos.com

Укрзалізниця опрацює формат обмежень у Хмельницькій області, яка з 9 квітня віднесена до «червоної зони». Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у власному телеграм-каналі.

Протягом тижня УЗ разом з Мінінфраструктури та МОЗ має надати пропозиції щодо організації перевезень у цих регіонах. 

"Доти потяги далекого сполучення курсуватимуть без змін, а продаж квитків і висадка/посадка пасажирів НЕ обмежуватимуться. Про запровадження обмежень та їх характер УЗ повідомить додатково." - зазначено у повідомленні.

Міністр також розповів, що тимчасові обмеження на рух приміських поїздів Хмельниччиною розпочинають діяти з 8 квітня. "Укрзаліниця" ввела їх за рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Хмельницької області.

 "Приміські поїзди, які проходять транзитом через регіон, посадку/висадку пасажирів на території області не здійснюватимуть." - наголосив Криклій.

Окрім того, рішення про обмеження руху поїздів обумовлено входженням з 9 квітня Хмельницької області до «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки, яку запровадила Державна комісія з питань ТЕБ та НС.

0
репостів
0
репостів