Розділ Події

На Шепетівщині 3 добу поспіль чистять дороги від снігу

Автор 09 лютого 2021, 14:40
На Шепетівщині 3 добу поспіль чистять дороги від снігу Фото Шепетівка Водоканал

Починаючи з неділі силами комунальних підприємств, військового містечка та технічних ресурсів підприємств Шепетівщини у посиленому режимі проводиться робота з подолання наслідків негоди. Про це повідомили на сайті Шепетівської міської ради.

"Погодні умови вже два дні поспіль випробовують Західну Україну. Територіями Шепетівської громади кипить робота снігоочисної техніки. В цілому до роботи залучено 12 одиниць." - зазначено на офіційному ресурсі міста. 

Зокрема до ШРЕП долучилась спецтехніка Шепетівського водоканалу, Шепетівського підприємства теплових мереж, військової частини А-2007 («Артбаза»). На допомогу Шепетівській міській раді до боротьби зі стихією доєдналися технічні ресурси, ФГ «Подільський аграрій» та ДП «Шепетівське лісове господарство». Техніка СФГ «Здобуток» та ФГ «Пліщин Агро» здійснюють очищення доріг сільських територій.

"Дякуємо всім, хто долучається до такої необхідної громаді справи!" - підсумували на ресурсі міськради.

“Працівники та техніка водоканалу активно включилися до розчищення вулиць міста від снігу. Завдяки акумульованим зусиллям вдалося прочистити вулиці Островського, Некрасова, Волкова, Бєляєва, Пацаєва, Добровольського, Гижицького, Віленського, Руднєва, Леонова, Вишневу, Івана Франка. Коли негода застає зненацька, мусимо йти на допомогу мешканцям”, - поінформував директор Шепетівкаводоканалу Віталій Биков на офіційній сторінці підприємства.

Окрім прибирання на загальноміських вулицях водоканал не припиняв роботи на власних потужностях. Від снігу також прочистили площі навколо об’єктів підприємства. Зокрема території підземних водозаборів “Дубовий гай” і “Лісова галявина”, 10 каналізаційних насосних станцій, 10 підвищуючих водопровідних насосних станцій, каналізаційних очисних споруд, водопровідної насосної станції-1, електропідстанцій та інших.

Разом із тим, деякі шепетівчани пишуть обурені дописи у соцмережі Фейсбук, що деякі вулиці міста за 3 доби так і не побачили снігоочисної техніки:

"А віддалені зовсім нечистили по Данила Галицького там трактора за 10 років небачила." - зазначила Валентина Хом'як.

"Сьогодні по вул.Червоній проїхав грейдер з піднятим відвалом по не чищеній вулиці, як це називається" - допис Юрія Кошевського.

Про схожу ситуацію містяни написали за вулиці О. Вишні, Л. Українки, П. Дорошенка, Гвардійська.

Прозвітували про стан справ і на сайті Грицівської ОТГ. Прибирати сніг та чистити автошляхи тут почали ще о 3-й годині ночі 8 лютого. За дорученням Грицівського селищного голови було організовано роботи по розчищенню доріг громади від снігу. 

Вдалося розчистити автошляхи сіл Велика Шкарівка, Мала Шкарівка, Онишківці, Микулин, смт Гриців.

Для розчищення доріг  на території Грицівської територіальної громади була задіяна не одна одиниця техніки:

"Велика подяка Епіцентр Агро Філюку С.А., Філії «Шепетівська ДЕД» Вичавці П.П. та Поліщук В.О., комунальному підприємству «АКВА» Бодні Н.Ф., фермерському господарству “Світанок” Конончуку І.П., СВК “Лабунський”, депутатам Грицівської селищної ради Ганабі М.Д., Поліщук В.М., Панчук А.Ф., Возному В.М., майстру лісу – Сосуну М.В. та жителям громади за співпрацю, розуміння та активну участь у ліквідації наслідків снігової стихії.

Станом на 08 лютого розчищено всі дороги до сіл громади, та майже всі дороги по селах – роботи тривають і надалі…" - підсумували на сайті громади.

Останнє редагування 09 лютого 2021, 18:49
0
репостів
0
репостів