Розділ Події

Рятувальники попереджають про погіршення погодних умов на Хмельниччині

Автор 08 лютого 2021, 23:01
Рятувальники попереджають про погіршення погодних умов на Хмельниччині Фото з відкритих джерел

За інформацією ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, вночі та вранці 9 лютого на Хмельниччині очікується погіршення погодних умов: значний сніг, ожеледь, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с, в другій половині ночі та вранці туман, видимість 200-500 м.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху  транспорту на окремих ділянках  доріг  і  вулиць,  що становитиме  1 (жовтий) рівень загрози. Також можливе порушення руху автотранспорту, роботи електричних мереж, комунального господарства.

170 одиниць техніки та 250 працівників позмінно другу добу чистять автотраси Хмельниччини від снігу та посипають їх піском і сіллю. Магістралі почали чистити від початку снігопаду, з 6 години ранку 7 лютого. Про це повідомляє Суспільне Поділля. Також виданню ситуацію на автодорогах прокоментував  заступник директора служби автомобільних доріг у Хмельницькій області Микола Пастухов:

"В першу чергу була поставлена задача забезпечити проїзд дорогами міжнародного і національного значення. Практично в цілодобовому режимі і вдень, і вночі розчищали дороги".

Заступник директора служби автодоріг розповідає, скарг на якість почищених доріг до них не надходило, враховуючи 200 кілометрів доріг державного значення на території області, які обслуговує агенство.

Тим часом, у Шепетівці після снігових заметів місто засипає крижаною крупою, а містян просять бути уважними та максимально обмежити пересування дорогами для якісної роботи комунальної техніки. Окрім того, влада звернулася до шепетівчан з проханням долучитися до боротьби із наслідками негоди, особливо на прибудинкових територіях та у приватному секторі.

Останнє редагування 08 лютого 2021, 23:26
0
репостів
0
репостів