Розділ Події

Хмельниччину накрив сніговий шторм - можливі обмеження руху

Автор 08 лютого 2021, 09:47
Хмельниччину накрив сніговий шторм - можливі обмеження руху Фото з відкритих джерел

Як і повідомляв Укравтодор, з 7 лютого усю Правобережну частину країни охопив потужний циклон. Синоптики прогнозують складні погодні умови: зниження температури повітря, сніг, хуртовини та снігові замети, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця.

Дорожня спецтехніка працюватиме над забезпеченням безперебійного руху дорогами державного значення.

"Інформуємо, що Укравтодор спільно з ДСНС та Національною поліцією, для недопущення скупчення великовагових транспортних засобів та безперешкодній роботі спецтехніки в областях, де вируватиме негода, буде вводити тимчасові обмеження в русі для вантажного транспорту та пасажирських автобусів.

В черговий раз звертаємось до водіїв та просимо не виїжджати без нагальної потреби на далекі відстані, а при плануванні маршрутів враховуйте складність погодних умов." - зазначив на офіційній сторінці у соцмережі Facebook Укравтодор.

Більш детальна інформація щодо обмежень руху в областях буде повідомлена додатково.

Зокрема, з 7 лютого у Львівській, Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Тернопільській, Хмельницькій та Вінницькій областях спостерігатиметься ускладнення погодних умов.

В разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з ускладненням дорожнього руху на дорогах державного значення, просимо звертатись до чергових диспетчерів служб в областях: https://bit.ly/3aAKPJs

Водіям великогабаритного транспорту радимо користуватися майданчиками для відстою, розташованих вздовж державних доріг. Для зручності, всі вони відзначені на Google-мапі: http://bit.ly/2WsAaZe.

Для отримання інформації про стан проїзду автошляхами та оперативного реагування на надзвичайні ситуації громадяни можуть скористатися цілодобовою гарячою лінією Укравтодору : (044) 287–11–40.

Для координації дій регіональних служб автомобільних доріг при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Останнє редагування 08 лютого 2021, 10:00
0
репостів
0
репостів