Розділ Події

Шепетівська виправна колонія поліпшила умови перебування засуджених

Автор 22 січня 2021, 20:11

У п'ятницю, 22 січня, із робочим візитом державну установу «Шепетівська виправна колонія (№98)» відвідав начальник Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України Олександр Щербатюк. Про це повідомили на офіційній сторінці Шепетівської виправної колонії у соцмережі Facebook.

Під час візиту керівник міжрегіонального управління у супроводі начальника установи полковника внутрішньої служби Андрія Горенка здійснили обхід території установи (об’єктів житлової та виробничої зони).

Особливу увагу звернуто на створення належних умов для проходження служби персоналом установи, поліпшення комунально-побутових умов засуджених та додержання законності при виконані службової діяльності.

Нагадаємо, у грудні 2020 року до регіонального представника Уповноваженого ВРУ з прав людини у Хмельницькій області Оксани Кізаєвої надійшла скарга засудженого, що під час проходження лікування в багатопрофільній лікарні № 98 при Шепетівській виправній колонії, яка, до речі, є єдиною лікарнею для в’язнів в Хмельницькій області, були відсутні елементарні умови. З метою усунення виявлених порушень, місцевою прокуратурою, на адресу начальника ДУ «Шепетівська виправна колонія (№98)» було надано відповідну вказівку.

Останнє редагування 22 січня 2021, 20:15
0
репостів
0
репостів