Розділ Події

Головний комунальник Шепетівки власноруч прибрав після "базару"

Головний комунальник Шепетівки власноруч прибрав після "базару" Фото Наталії Тишкевич

Вчора у нашій групі фейсбук користувач Наталія Тишкевич поскаржилась на сміття, яке по собі лишили торгівці центрального ринку. Сьогодні зас­тупник місь­ко­го го­ло­ви Ігор Ялоха виклав відео, де керівник ШРЕПу Юрій Шайнога особисто прибирав це сміття.

Коментатори цілком резонно обурювались що прибиранням мали би займатись працівники ринку, але очевидно, посилення карантину вони сприйняли по своєму. Саме тому прибиранням зайнявся керівник благоустрою.

Він приїхав своїх авто і власноручно закинув у кузов ящики, пакети та інше сміття, яке валялось на узбіччі дороги.

У коментарях до посту заступник міського голови Ягор Ялоха запросив повідомляти йому і надалі скарги та пропозиції щодо роботи ринку.

Шановні містяни! Здійснили прибирання сміття, що залишилось, від вчорашньої роботи підприємців. Зі свого боку відчуваю особисту відповідальність за невчасно здійснений контроль. Маю особисте бачення подальшого жорсткого діалогу з тими, хто працює на цьому відрізку тротуару і залишає за собою таку картину. В понеділок запланував зустріч із підприємцями для врегулювання питання. Якщо маєте пропозиції та бачення подальшої долі цієї частини ринку - радо вислухаю в особистих повідомленнях. Зі святом!

Відео

0
репостів
0
репостів