Розділ Події

У Шепетівці відбулось навчання штабів територіальної оборони Хмельниччини

Автор 18 грудня 2020, 16:37

17 грудня на базі Шепетівського ОМВК під керівництвом Хмельницького обласного військового комісара полковника Костянтина Радченка було проведено інструкторсько-методичне заняття з територіальної оборони.  Про це повідомила пресслужба Хмельницького обласного військового комісаріату.

Темою заняття був порядок роботи посадових осіб штабу району територіальної оборони, організації взаємодії та передачі інформації між штабом району територіальної оборони, штабом зони територіальної оборони, військовими частинами (підрозділами) територіальної оборони та інших складових сектору безпеки та оборони держави. Управління силами та засобами територіальної оборони у районі територіальної оборони.

Під час заняття було відпрацьовано порядок роботи штабів територіальної оборони Хмельниччини, організацію комунікації між об'єктами територіальної оборони та іншими силовими структурами області. Здійснення управління силами та засобами територіальної оборони у районі розгортання підрозділів територіальної оборони Хмельниччини.

0
репостів
0
репостів