Розділ Події

Із "Мішка Святого Миколая" діти отримали перші подарунки

Автор 17 грудня 2020, 19:10

17 грудня 2020 року Святий Миколай розпочав дарувати гостинці з «Мішка Святого Миколая». Враховуючи карантинні обмеження, зустрічі дітей з Святим Миколаєм будуть відбуватися щодня.

Вже 23 дітям з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах Святий Миколай подарував солодкі подарунки. Деякі діти завітали на свято до Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, а деякі прихворіли, і тому Святий Миколай прийшов до них додому. Багато радості, веселого настрою та приємні враження подаровані дітям благодійниками.

Шепетівчани підтримали гарну щорічну традицію дарувати подарунки до свят, тому приносили солодощі, одяг, продукти харчування, книги, канцелярські товари, іграшки для сімей та осіб, які потребують соціально-економічної підтримки.

"Хочемо подякувати усім щирим та небайдужим людям з добрим серцем, які вже долучилися до збору солодких подарунків, тим хто на пару хвилинок відчув себе справжнім помічником Святого Миколая. Завдяки вашій небайдужості Миколай знайшов шлях до багатьох діток і вони отримають подарунки! 

Благодійна акція «Мішка Святого Миколая» продовжується…Долучайтесь!" - зазаначили у Шепетівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо Ви бажаєте подарувати цим дітям свято - у Вас є така можливість:

Принести подарунки можна в Шепетівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за адресою:

м.Шепетівка, вул. Островського, 4, каб. 1,2,3, тел.. 4-16-23, моб. (098) 047 91 33.

За матеріалами Шепетівської міської ради

Останнє редагування 17 грудня 2020, 19:33
0
репостів
0
репостів