Розділ Події

У Шепетівці встановили 60-річну ялинку для новорічних святкувань

Сьогодні у Шепетівці вже встановили центральну ялинку, яка буде супроводжувати цьогорічні новорічні свята. Процес її доставки до місця встановлення зафільмувало чимало шепетівчан.

Так як ялинка чималих розмірів, її верхівку фактично волокли по вулиці, тому що вона повністю не влазила у вантажний автомобіль ШРЕПу. У соціальних мережах одні люди обурювались такому методу транспортування, а інші жартували, що і ялинку привезли, і вулиці заодно прибрали.

Це дерево було аварійним, адже його висота досягла понад 20 метрів. Його вік — приблизно 55–60 років. Відповідно рішення Виконавчого комітету Шепетівської міської ради про видалення аварійних зелених насаджень, ця ялина підлягала зрізанню як така, що могла становити загрозу жителям того мікрорайону. Видаливши її, і про безпеку подбали, і ось таку пишну красуню на новорічні свята отримали, — зазначив для «День за днем» Євген Ступак, головний інженер КП ШРЕП.

Зрізали зелену красуню в районі залізничної станції Шепетівка-Подільська.

Наразі роботи зі встановлення ялинки на площі Тараса Шевченка завершено, лишилось її лише прикрасити. На це піде близько 120 метрів гирлянд та багато ялинкових прикрас.

Останнє редагування 15 грудня 2020, 20:17

Відео

0
репостів
0
репостів