Розділ Події

У Шепетівці вітали бабусю, якій виповнилося 100 років

Автор 16 листопада 2020, 12:44

14 листопада своє 100-річчя від дня народження відзначила жителька Шепетівки – Марчук Ганна Гаврилівна. З цієї нагоди жінку відвідала численна родина, діти, внуки, правнути та праправнуки.

Ювілярка народилася 14 листопада 1920 року  у Житомирській області, там провела юність та роки Другої світової війни. У 1942 році жінка вийшла заміж, а після війни подружжя переїхало до Шепетівки.

У шлюбі з чоловіком Ганна Гаврилівна виховала двох доньок, проте вже близько 20-ти років, як овдовіла. Жінка має четверо внуків, п’ятеро  правнуків та четверо праправнуків. Зараз про бабусю турбуються доньки, які і сьогодні поряд з мамою. Поблизу проживає рідна сестра іменинниці, теж довгожителька, яка вже відзначила свій 98-й день народження. У Шепетівці Ганна Гаврилівна працювала на м’ясокомбінаті, технічним працівником у школі, у лікарні.

Сьогодні, 16 листопада, Ганну Гаврилівну із найщирішими побажаннями та подарунками відвідав керуючий справами виконавчого комітету Василь Рачук, начальник організаційного відділу Шепетівської міської ради Людмила Кішик та голова міської ради організації ветеранів України Олег Герасименко. Гості вручили ювілярці квіти та подарунок, побажали здоров’я, сили духу і в гарному здоров’ї  та оптимістичному настрої відсвяткувати наступний день народження.

Пресслужба ШМР

Останнє редагування 16 листопада 2020, 12:57
0
репостів
0
репостів