Розділ Події

Шепетівські рятувальники отримали нові засоби рятування на воді

Автор 09 листопада 2020, 11:25

6 листопада до 21 Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Хмельницькій області завітали голова Шепетівської районної державної адміністрації та його заступник.

Дякуючи вогнеборцям за належне виконання своїх обов’язків, голова РДА Юрій Басюк передав пожежно-рятувальному підрозділу рятувального обладнання на воді (рятувальні круги та рятувальні жилети) та наголосив, що безпека району – це пріоритет і ключове завдання.

В подальшому гостям було продемонстровано новий автомобіль Ford Ranger який отримали напередодні. За допомогою спецавтомобіля рятувальники зможуть максимально швидко дістатись місця виникнення автопригоди та матимуть більше шансів зберегти життя за різних надзвичайних обставин.

Дякуючи голові за неоціненний вклад у підвищення боєздатності підрозділу, начальник Шепетівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Віктор Матвійчук запевнив, що його підлеглі й надалі сумлінно виконуватимуть свій обов’язок, але відтепер вже з новітнім обладнанням та засобами захисту.

Шепетівський районний сектор у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів