Розділ Події

«На благо рідного краю готовий працювати в режимі 24/7», - Олександр Мазурук

Автор 02 жовтня 2020, 16:53
«На благо рідного краю готовий працювати в режимі 24/7», - Олександр Мазурук На правах реклами

Команда партії «За МАЙБУТНЄ» продовжує презентувати своїх кандидатів до місцевих рад усіх рівнів (обласної, районної та міської, ОТГ). Сьогодні зустріч з її прихильниками відбулася у Хмельницькому, мікрорайон Ракове.

Представники команди – люди різних професій. А от об’єднує їх те, що за плечима у кожного чималий досвід роботи. Ці люди відомі своїми здобутками у професійних колах, їх добре знають земляки, їм довіряють і готові доручити розвиток рідного краю.

У партії «ЗА МАЙБУТНЄ» немає за плечима політичних сил, які протягом років добряче набили оскомину в  усіх ЗМІ. У ній немає того негативу, який тягнеться за старими силами, в яких уже не раз була перетасована політична колода, але які так і не спромоглися  ні на що путнє для розвитку своєї країни.  

Велетенська перевага партії «За МАЙБУТНЄ» у тому, що вона об’єднує справжніх професіоналів. Серед них Олександр Мазурук, депутат Хмельницької міської ради, який готовий і надалі працювати на благо краю; директор підприємства «Навчально-культурний центр «Побужжя» Федерації профспілок Хмельницької області Олег Сковородніков. Це люди, які свій досвід та авторитет напрацьовували роками і саме тому він безцінний.

Тут і приватні підприємці, як Віктор Троян, і громадські діячі - Майя Онищук, відома скрипалька, яка прославляє Хмельниччину в Україні та за її межами.

Першочерговим завданням Андрій Спиридонов, депутат Хмельницької районної ради VII скликання, вважає створення перспектив для життя та розвитку, що дасть можливість запобігти масовому заробітчанству за кордоном. У команді «ЗА МАЙБУТНЄ» чимало аграріїв, які знають ціну хліба, до прикладу, Юрій Гвоздій, голова фермерського господарства «Сади Надії».

Лідер Партії «ЗА МАЙБУТНЄ»Хмельниччина, народний депутат України Сергій Лабазюк привітав учасників заходу і зазначив, що у партію «За МАЙБУТНЄ» прийшли, щоб об’єднувати, а не роз’єднувати людей – на сході живуть такі ж люди, як і на заході, а на півдні прагнуть того самого, що й на півночі: усі хочуть нормального життя, гідної оплати за свою працю, якісного медичного обслуговування, можливості навчати своїх дітей і не боятися за їхнє та своє майбутнє у цій країні.

Останнє редагування 02 жовтня 2020, 18:48
0
репостів
0
репостів