Розділ Події

Шепетівських рятувальників вітали з нагоди професійного свята

Автор 18 вересня 2020, 19:33

17-го вересня в нашій державі відзначається День рятівника. З нагоди цього свята чиновники приїхали привітати працівників районного сектору Головного Управління Державної Служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

На свято завітав голова районної державної адміністрації Юрій Басюк, керуючий справами районної ради Анатолій Липкань, заступник міського голови Наталія Стасюк, секретар Шепетівської міської ради Микола Кикоть, керівники організацій та установ міста, представники районих ОТГ, священнослужитель.

Під звуки гімну України старший прапорщик служби цивільного захисту Олег Денисюк та старший сержант служби цивільного заходу Ігор Габінет підняли Державний стяг України та прапор Державної служби з надзвичайних ситуацій.

З вітальним словом до присутніх звернувся Юрій Басюк , який зауважив, що на плечах надзвичайників лежить досить складна і почесна місія, адже піддаючи ризику свої життя вони рятують інших, від їх відповідальних, швидких рішень та дій залежить добробут, здоров’я та життя жителів громади. Голова подякував рятувальникам за їх віддану працю та побажав здоров'я, достатку, успіхів на службі та мирного неба над головою. Грамотою районної державної адміністрації та районної ради та цінним подарунком було нагороджено пожежного рятувальника, молодшого сержанта служби цивільного захисту Івана Галанджія.

До вітань та нагороджень долучилися також керівництво міської ради, керівники установ та організацій міста, приватні підприємці та представники об'єднаних територіальних громад.

Хвилиною мовчання присутні вшанували всіх тих мужніх, сильних та відданих своїй справі людей, які віддали своє життя під час виконання службового обов’язку та поклали квіти до пам’ятника загиблим ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

На останок, усіх рятувальників протиіорей Анатолій привітав молитвою та благословивши, окропив свяченою водою.

Прес-служба Шепетівської РДА
.

0
репостів
0
репостів